ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις για την έως τώρα πορεία της.
Κάποιες από αυτές είναι:

Πανευρωπαϊκή διάκριση από το από το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ως μια από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυναμικότερες επιχειρήσεις της Ευρώπης.

Βραβείο από την DIRECTION BUSINESS NETWORK, «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», στην κατηγορία Greek Business Champions, στις επιχειρήσεις δηλαδή με ετήσιο τζίρο που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ και κατόρθωσαν τη συγκεκριμένη χρονιά να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 20%.

Βραβείο από την New Times Publishing ως μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας. Με τη συμμετοχή πάνω από 500 εκπροσώπων των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες).

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία "Εκπαίδευση και Ανάπτυξη" στα HR Excellence Awards 2014 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!