ΙΣΤΟΡΙΑ


1992

Ίδρυση της εταιρείας από τον Μανώλη Βαβουράκη στο Ρέθυμνο Κρήτης
Η 1η Croissanterie ‘Quick και Fresh’

1994

Παροχή υπηρεσιών catering για εκδηλώσεις και συνεργασίες με τον τουριστικό κλάδο με το brand ‘Γευσήνους’

1999

Ξεκίνημα δραστηριοποίησης στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κρήτη

2003

Έναρξη δραστηριότητας στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα με διευρυμένο πελατολόγιο

2007

Εξαγορά της Sodexo Alliance και έναρξη παραγωγικής δραστηριότητας στις εγκαταστάσεις της Κάτω Κηφισιάς Αττικής
Ανάπτυξη παραγωγικής μονάδας και επέκταση υπάρχοντος πελατολογίου 20 εταιρειών

2013

Έναρξη συνεργασιών με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες της χώρας

2018

Δημιουργία υπερσύγχρονων παραγωγικών εγκαταστάσεων στο Κρυονέρι Αττικής, 10.000 τ.μ.
Απασχόληση 1.200 εργαζομένων
Διευρυμένο πελατολόγιο με πάνω από 100 πελάτες

2023

Εξαγορά της εταιρείας Top Craft στη Θεσσαλονίκη
Αύξηση του εργατικού δυναμικού: σε 1.600 εργαζόμενους

2024

Επένδυση υπερσύγχρονης παραγωγικής μονάδας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης




Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!