Το πρώτο Shop in shop κατάστημα ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ άνοιξε, στο My market στην Κηφισιά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο Shop in shop κατάστημα ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ άνοιξε, στο My market στην Κηφισιά!

Αθήνα, Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2022 - Το πρώτο Shop in shop κατάστημα της άνοιξε η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ στο My market της Κηφισιάς (Αχαρνών 80, Κάτω Κηφισιά), προσφέροντας μία νέα συνολική εμπειρία αγορών προς τους πελάτες του καταστήματος, ανταποκρινόμενη στην προτίμηση της αγοράς προς τα προϊόντα της.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές, την καλύτερη, ποιοτικότερη και ασφαλέστερη γευστική εμπειρία στις αγορές που δραστηριοποιείται.

Πλέον, οι πελάτες του My market στην Κηφισιά θα μπορούν να επιλέξουν από το κατάστημα της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ανάμεσα από μία ποικιλία διαλεκτών γεύσεων όπως:

ü  Φρεσκομαγειρεμένα γεύματα εμπνευσμένα από την Ελληνική παράδοση & τη Μεσογειακή κουζίνα

ü  Επιλογές πρωινού & snacks on the go (Breakfast Bowls, Porridge, Sw)

ü  Σαλάτες

ü  Smoothies

Η εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων της ΓEΥΣΗΝΟΥΣ σε συνδυασμό με τη δυναμική του συγκεκριμένου σημείου σε ένα μεγάλο και υψηλής κινητικότητας κατάστημα My market, όπως αυτό της Κηφισιάς, θα προσφέρουν μία νέα αγοραστική εμπειρία με γευστικές επιλογές για τους πελάτες, οι οποίοι θα απολαμβάνουν συγκεντρωμένα σε ένα σημείο όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Σχετικά με την ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ:

Η "ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ" είναι η μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται κυρίως σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα. Η εταιρεία απασχολεί 1.200 άτομα και διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης μιας υπερσύγχρονης 10.000 τ.μ. στο Κρυονέρι Αττικής, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ειδικεύεται στην κάλυψη επισιτιστικών αναγκών βιομηχανικών μονάδων, εταιρειών παροχής υπηρεσιών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, στρατιωτικών εγκαταστάσεων, εκπαιδευτικών οργανισμών και άλλων χώρων όπου δημιουργούνται ανάγκες μαζικής εστίασης. Συνεργάζεται με περισσότερους από 70 πελάτες και διαχειρίζεται 120 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

 

Η εταιρεία εξυπηρετεί καθημερινά 70.000 άτομα, παρέχοντας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 

v  Παραγωγή γευμάτων στην Κεντρική Μονάδα Παραγωγής και διανομή στα σημεία εστίασης

v  Λειτουργία κυλικείων & εστιατορίων με on-site υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις του πελάτη

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Ø  Site:  www.gefsinus.gr

Ø  Facebook & Instagram: @gefsinus

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!