ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ : Δωρεά 40.000€ σε υγειονομικές μονάδες της χώρας μας - Πώς αξιοποιήθηκαν

Η “Γευσήνους”, η μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης στην Ελλάδα, έδειξε από την αρχή της πανδημίας την έμπρακτη υποστήριξη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη κατά του SARS-CoV-2 με απτό και άμεσα ωφέλιμο τρόπο για τις υγειονομικές μονάδες, καταβάλλοντας δωρεές 20.000€ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και επιπλέον 20.000€ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες και ελλείψεις τους.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείου Βούλας αξιοποίησε τη δωρεά των 20.000€, ανακατασκευάζοντας τα Κουφώματα του Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου με την τοποθέτηση πορτών, παραθύρων και σιτών παραθύρων.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου αξιοποίησε τη δωρεά των 20.000€ αγοράζοντας έναν φορητό καρδιολογικό υπερηχογράφο και ένα σύστημα απολύμανσης αέρα. Η μονάδα στην οποία τοποθετήθηκε το σύστημα απολύμανσης αέρα είναι το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), ενώ ο καρδιολογικός υπερηχογράφος λόγω το ότι είναι φορητός θα καλύπτει τις ανάγκες σε όλο το Νοσοκομείο .

Η “Γευσήνους”, τηρώντας σταθερά τη δέσμευση της για δραστηριοποίηση με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, θα συνεχίσει χωρίς δεύτερη σκέψη, την υποστήριξη της συλλογικής προσπάθειας κράτους, ιδιωτών και επιχειρήσεων, με την προσδοκία να ξεπεράσουμε, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αυτή την υγειονομική κρίση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!