Διπλή διάκριση της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ στα Healthy Diet Awards 2022

Διπλή διάκριση της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ στα Healthy Diet Awards 2022

Αθήνα, Πέμπτη 24 Φεβρουάριου 2022 – Δυο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ στο πλαίσιο των “Ηealthy diet Awards 2022”, έναν θεσμό που έχει ως στόχο την επιβράβευση εταιρειών για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, αποδεικνύοντάς για ακόμα μια χρονιά την υψηλή ποιότητα και μοναδική διατροφική αξία των προϊόντων της.

Αναλυτικότερα, οι διακρίσεις που απέσπασε η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ για τα προϊόντα thrέpsis  by Gefsinus είναι:

ü  To Veggie Wrap Thrέpsis  με GOLD στην κατηγορία Breakfast Products | Wrap ομελέτας με Spread Γλυκοπατάτας ψητά λαχανικά και φέτα.

ü  Το TWISTED ''GEMISTA'' Thrέpsis BRONZE στην κατηγορία Meal Products | Ντομάτες και Πιπεριές με Φαγόπυρο, Κεχρί, Κόκκινη και λευκή Κινόα, πολύχρωμα λαχανικά με μεσογειακά φρέσκα μυρωδικά και γλυκοπατάτες.

Το νέο brand της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ με την ονομασία Thrέpsis, απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν ισορροπία στη διατροφή τους και συνοδεύεται από προϊόντα βασισμένα στη φιλοσοφία του wellbeing.


Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ παραμένοντας πιστή στις αξίες και τη φιλοσοφία της έχει ως κύριο μέλημα της να συνεχίσει να προσφέρει την καλύτερη, ποιοτικότερη και ασφαλέστερη γευστική εμπειρία στην Ελλάδα.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Ø  Site:  www.gefsinus.gr

Ø  Facebook & Instagram: @gefsinus

 

Σχετικά με την Γευσήνους:

Η "Γευσήνους" είναι η μεγαλύτερη εταιρεία συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται κυρίως σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα. Η εταιρεία απασχολεί 1.200 άτομα και διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης μιας υπερσύγχρονης 10.000 τ.μ. στο Κρυονέρι Αττικής, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ειδικεύεται στην κάλυψη επισιτιστικών αναγκών βιομηχανικών μονάδων, εταιρειών παροχής υπηρεσιών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, στρατιωτικών εγκαταστάσεων, εκπαιδευτικών οργανισμών και άλλων χώρων όπου δημιουργούνται ανάγκες μαζικής εστίασης. Συνεργάζεται με περισσότερους από 70 πελάτες και διαχειρίζεται 120 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία εξυπηρετεί καθημερινά 70.000 άτομα, παρέχοντας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

         Παραγωγή γευμάτων στην Κεντρική Μονάδα Παραγωγής και διανομή στα σημεία εστίασης

         Λειτουργία κυλικείων & εστιατορίων με on-site υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις του πελάτη

         Σχεδιάζει και υλοποιεί εταιρικές εκδηλώσεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!