ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Σε αυτό περιλαμβάνονται:

 

1.Κάθετη μονάδα παραγωγής κρέατος, με τη μορφή συμβολαιακής εκτροφής 2.Κάθετη μονάδα επεξεργασίας λαχανικών με τη μορφή συμβολαιακής καλλιέργειας 3.Τμήμα επεξεργασίας & μαγειρέματος sous vide 4.Τμήμα προετοιμασίας vegan εδεσμάτων 5.Πειραματική κουζίνα, με σκοπό δημιουργία πρότυπων συνταγών από τους Chef 6.Ξεχωριστή κουζίνα για την παρασκευή των σχολικών γευμάτων,

με συνταγές από εξειδικευμένους Chef & διατροφολόγους με στόχο το ημερήσιο μενού να περιέχει κατηγορίες φαγητών απ’ όλες

τις διατροφικές ομάδες & με όλα τα θρεπτικά συστατικά ώστε να καλύπτει τις επισιτιστικές ανάγκες των παιδιών προσχολικής

& σχολικής ηλικίας.

7.Ξεχωριστή κουζίνα για την παρασκευή νοσοκομειακών γευμάτων.

8.Σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, μαγειρεύουμε  ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες και μενού από τους κλινικούς  διατροφολόγους και διαιτολόγους των νοσοκομείων.

   Τα μενού διαφέρουν βάσει αναγκών των ασθενών & τα γεύματα

   που ετοιμάζονται αφορούν δίαιτες ιωδίου, δίαιτες χωρίς λίπος,

   γεύματα για διαβητικούς αλλά και ακόμα πιο ειδικές δίαιτες

   για τους ασθενείς της ογκολογικής κλινικής.