• Μελούδης Απόστολος

  Executive Chef Κεντρικής Μονάδας Παραγωγής

  Ο Απόστολος Μελούδης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα, η αγάπη του για την μαγειρική τον έσπρωξε το 1991 στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου από όπου και αποφοίτησε το 1993. Έκτοτε εργάστηκε  σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το “Αρίων astir palace” το “Caravel” το “Athens Hilton” στο οποίο ασχολήθηκε και με την ζαχαροπλαστική. Το 2000 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σαν προσωπικός chef  για μια μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια και μαγείρεψε για αρκετούς πολύ γνωστούς ανθρώπους όπως ηθοποιούς του Hollywood, επιχειρηματίες, πρέσβεις και βασιλείς. Το 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε σαν sous chef στο ξενοδοχείο “Athens Imperial” και σαν chef στο “Πλειάδες” catering. Από τον Μάρτιο του 2013 εργάζεται σαν executive chef στην “Γευσήνους” όπου έχει αναλάβει την παραγωγή του εργοστασίου στην  Κηφισιά.

 • Παναγιώτης Αδαμόπουλος

  Operation Chef

  Ο Chef Παναγιώτης Αδαμόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και από την νεαρή ηλικία των 15 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο της γαστρονομίας με ξεκινώντας τις σπουδές του στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας το 1996. Το υψηλό επίπεδο των καθηγητών του και η αγάπη του για την γαστρονομία τον ενέπνευσαν για να κάνει μία προαγωγική καριέρα. Οι σπουδές και η εξειδίκευσή του στον χώρο συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας με εξειδίκευση στον χώρο της Ιταλικής κουζίνας από την εταιρία Eurorganisation Gastronomie  την συμμετοχή του στο πρόγραμμα Leonardo Da Vinci και την απόκτηση του Europass Certificate στον χώρο της γαστρονομίας. Επίσης έχει συμμετάσχει σε επαγγελματικά εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό σε χώρες όπως το Dubhai, την Ελβετία, την Ιταλία και την Αυστρία με αντικείμενο την γαστρονομία. Η συνεργασία του με μεγάλες εταιρίες, σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπως η Mitsis Hotels, Iberostar Kypriotis Hotels,  Grecotel, Sani Hotels & Resorts  όπως επίσης και η προϋπηρεσία του στο εξωτερικό σε εστιατόρια υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος του έδωσαν την ώθηση και την εμπειρία για επαγγελματική εξέλιξη που συνδυάστηκαν με την εργασία του και σε χώρους εστιατορίων  a la carte υψηλού επιπέδου όπως το ιστορικό Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, στις αλυσίδες Tre Marie και Pasteria. Η εμπειρία και η αστείρευτη αγάπη του για την γαστρονομία τον οδήγησε το 2013 στην εταιρία Γευσήνους όπου απασχολείται ως Chef λειτουργίας του ομίλου στο κομμάτι του Business & Industrial Catering όπως και του Research & Development νέων προϊόντων.

 • Παπακωνσταντής Μιχάλης

  Chef ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης

  Ο Chef  Παπακωνσταντής Μιχάλης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1994 με την αποφοίτησή του από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων  Κρήτης. Η εργατικότητα και η συνέπεια του, τον βοήθησαν να αναρριχηθεί στη κορυφή της μαγειρικής ιεραρχίας. Από το 1994 έχει εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες μονάδες, ανεβαίνοντας διαδοχικά βαθμίδες, όπως τα «Elounda Beach», «Sirens Hotel», «Fresh Gourmet Grecotel», «Βαβουράκης ΑΒΕΤΕ», «Lato boutique» και «Κήπος των αισθήσεων Event catering».

  Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αφοσίωση, ο σεβασμός και το μεράκι για τη δουλεία, στοιχεία που του έδωσαν θέση το 2012 στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.     

  Η πολυετής εμπειρία του chef στη μαζική εστίαση τον οδήγησε το Σεπτέμβριο του 2011 στη Γευσήνους, αναλαμβάνοντας την κουζίνα στο ΤΕΙ Ηρακλείου.